HW-Bygg & VVS Service AB logotyp

Din snickare i Enköping – Vi hjälper dig bygga eran dröm!

Din snickare Enköping – Allt inom bygg i Enköping, Sala, Uppsala och Västerås med omnejd. Våran proffssnickare hjälper dig förverkliga ditt byggprojekt. Vi sysslar bland annat med nybyggnationer, renoveringar, utbyggnader, altan och uteplatser, badrumsrenoveringar, takläggning o.s.v. Kontakta oss så berättar vi mer!

Köksrenovering och badrumsrenovering

Behöver ni hjälp med en köksrenovering eller badrumsrenovering? Vi har all kunskap och erfarenhet som krävs för att ni ska känna er trygga med oss som hantverkare. Vi samarbetar endast med utvalda samarbetspartners vilket gör att senaste branschregler följs. 

» Läs mer om köksrenovering
» Läs mer om badrumsrenovering

Totalentreprenad

 Med som som snickare i Enköping till ditt byggprojekt så är vi gärna med från planering till färdigt bygge så att du ska känna dig säker och trygg som kund. Vi jobbar för både företag och privatpersoner och har all utbildning som behövs för ditt projekt. 

Välkommen att kontakta oss för dina byggprojekt. Vi ser till så du är 100% nöjd efter avslutat projekt. 

Nybyggnation

Är ni på gång att förverkliga er husdröm? Våra mycket erfarna snickare och samarbetspartners gör så att du som kund kan känna er trygga. Ta kontakt med oss och vi hjälper er från idé till färdig nybyggnation. 

Exempel på nybyggnation: Villa, attefallshus, lekstuga, fritidshus, förråd, sommarstuga, garage, småhus m.m. 

» Läs mer om att bygga hus eller nybyggnation

Takläggning

Vi har massor med lyckade takomläggningar i vår erfarenhetsbank och vet att det är sällan ett litet projekt att göra på egen hand. Vi har erfarenheten som gör att det går snabbt och effektivt och görs på ett korrekt sätt. Kontakta oss idag så ser vi till att ni kan ägna er åt annat på sommarhalvåret istället för att krypa runt på taket. Kontakta oss så hjälper vi er att planera och genomföra er takläggning.

» Mer information om takarbeten / takläggning

Till- och ombyggnation

Vill ni bygga ut erat hus eller bygga om på något sätt? Våra kreativa och erfarna snickare har lösningar för alla möjliga utmaningar. Vi hjälper gärna till från idé till bygglovshandlingar och ritningar till färdig renovering. 

Exempel på till- och ombyggnationer: Bygga ut uterum, renovering av tvättstuga, byta ytterdörr, panela om hus, ny entré, flytta innerväggar och ändra planlösningar o.s.v. 

» Läs mer om tillbyggnad eller ombyggnation

Altan / Terass / Pergola

Kärt barn har många namn: altan, pergola, terrass, soldäck, pooldäck, trall, inglasad altan, brygga till stranden. Sommarhalvåret är vi många som älskar att vara ute och njuta av sommaren. Låt oss hjälpa er bygga er uteplats så ni kan njuta av solen och vila upp er.
Att få bygga eran drömuteplats är något av det vi gillar allra mest!

» Läs mer om att bygga altan eller uteplats

Välkommen till HW-Bygg
Din proffssnickare / hantverkare 

Projektledare
Marcus Hörnskog – 070-491 88 59
marcus@hw-bygg.se

Projektledare
Uffe Wikström – 070-517 93 69
uffe@hw-bygg.se

HW-Bygg AB God Kreditvärdighet

Välkommen till HW-Bygg – Din snickare i Enköping. Vi är  ett byggföretag för dig som vill ha en kompetent byggföretag som säker dig som kund i fokus. Vi utför jobb i Enköping, men även i Sala, Västerås, Avesta, Heby med omnejd. Men bor du på annan ort så tveka inte att kontakta oss ändå. Vi hjälper dig!

Vi gör allt möjligt inom bygg. Allt från nybyggnation, tillbyggnad, ombyggnad, badrumsrenovering, köksrenovering, altan och uteplats och massa därtill. 

Vi hjälper dig som privatperson, organisation, företag, eller bostadsrättsförening. 

Som kund till HW-Bygg kan du vara trygg i att vi tar fullt ansvar för ditt byggprojekt. Från planering till slutkontroll. 

Kontakta gärna oss för en kostnadsfri offert. Eller om du funderar över något annat. Våra projektledare hjälper dig gärna. Våra kontaktuppgifter finner du här intill. Eller klicka på knappen nedanför så kommer du till vår kontaktsida. 

Några av våra senaste projekt

Ett urval av våra senaste byggprojekt.

 

Pooldäck byggt i Västerås av HW-Bygg

Soldäck, pooldäck nära Enköping

En kund som investerat i pool och behövde ett soldäck till samt ett poolhus som vi monterade. Supermysigt och resultatet blev supersnyggt!

Duschrum / Tvättstuga, Västerås

Efter en vattenskada blev det total renovering för att åtgärda vattenskada för att sen återuppbygga det. Kombinerad tvättstuga med dusch och toalett. Vi skötte hela projektet – elektriker, plattsättare och rörmokare. 

Husbygge, utanför Enköping

Nybyggnation av hus i byggsats utanför Enköping som vi började med sommaren 2020 och var klara till 2021. Ett riktigt kul projekt med nöjda kunder. Häftigt med det brutna taket. 

Kontakta oss för fri offert!

Du som kund värdesätter vi otroligt högt och vi lyssnar alltid på dina önskemål och behov. Tveka inte att ta kontakt med oss – allt från en liten fundering till en stor nybyggnation. Vi pratar ihop oss och bokar sedan eventuellt in ett möte för att se vad vi kan göra för er. 

Kontakta oss via e-post, info@hw-bygg.se, eller per telefon på 070-517 93 69 eller 070-491 88 59 och berätta om ditt byggprojekt.

Uffe och Mackan på HW-Bygg AB