HW-Bygg & VVS Service AB logotyp

Din snickare i Västerås – HW Bygg AB

Din snickare i Västerås – Våra proffssnickare hjälper dig att bygga ditt drömprojekt. Allt från bygga nytt hus, köksrenovering, badrumsrenovering, bygga altan eller uteplats, takläggning eller montera en ny ytterdörr. Tveka inte att ta kontakt med oss med din fundering eller behöver en offert. Vi hjälper dig!

Nybyggnation

Vi har många års erfarenhet att bygga nya hus, garage, Attefalls hus, fritidshus, växthus m.m. Kort och gott – ska det byggas nytt hus i någon form så kan vi hjälpa dig. Med oss som snickare och bra samarbetspartners så lovar vi att din nybyggnation är i trygga händer. Tveka inte att ta kontakt med oss med er idé så hjälper vi er gärna från byggstart till färdigt projekt. 

» Läs mer om att bygga hus eller nybyggnation

Takläggning

Lägga om tak är sällan det roligaste jobbet att göra själv. Våra snickare har erfarenheten och kunskapen som krävs för att det ska gå snabbt och smidigt så du inte behöver ägna hela semestern åt att krypa runt på taket. 

Kontakta oss så kollar vi hur vi kan hjälpa er att genomföra erat takprojekt!

» Mer information om takarbeten / takläggning

Uterum / Altan / Pergola

Drömmer du om den där altanen eller uteplatsen, men tiden räcker inte till? Vi älskar att bygga uteplatser som du kan få njuta många härliga timmar av. Allt från att bygga altan, pooldäck, pergola, inglasad altan, veranda eller liknande. Tveka inte att ta kontakt med oss så förverkligar vi din dröm

» Läs mer om att bygga altan eller uteplats

Badrumsrenovering / Köksrenovering

Våra snickare har många års erfarenhet och all behörighet som krävs för att lyckas med renovering av kök eller badrum. Samt våra handplockade samarbetspartners garanterar säker vatten dragningar och elinstallationer. Vi fixar allt från kakel, klinker, våtrumsmatta och montering av skåp och annan utrustning. 

» Läs mer om köksrenovering
» Läs mer om badrumsrenovering

Ombyggnation

Växer ni ur huset och behöver några rum till eller en övervåning kanske rent av? Våra mycket erfarna snickare älskar såna projekt och ger allt för att hitta den bästa lösningen för dig. 

Det kan vara allt från att bygga på en till våning på huset, eller bygga ut garaget eller kanske mer renovering som byta panel på huset eller byta ytterdörrarna som börjar ramla loss. 

» Läs mer om tillbyggnad eller ombyggnation

Totalentreprenad

Med oss som totalentreprenör så är du i trygga händer. Vi är med från planeringsstadiet till färdigbyggt projekt så du som kund kan känna dig trygg. Vi jobbar med både företag som privatpersoner och har all utbildning och erfarenhet som krävs för ett lyckat byggprojekt. 

Välkommen att kontakta oss för dina byggprojekt. Vi hjälper dig mer än gärna!

Välkommen till HW-Bygg!
Din proffssnickare i Västerås

Projektledare
Uffe Wikström – 070-517 93 69
uffe@hw-bygg.se

Projektledare
Marcus Hörnskog – 070-491 88 59
marcus@hw-bygg.se

HW-Bygg AB God Kreditvärdighet

Välkommen till HW-Bygg – Din hantverkare i Västerås. Vi är en byggfirma i Västerås och hjälper dig som behöver serviceinriktade snickare som har utbildningen och erfarenheten du behöver för ditt byggprojekt. Vi utför arbeten i Västerås, Sala, Enköping, Avesta med omnejd. Vi utför allt inom bygg, allt från nybyggnation, altan och uteplatsombyggnation, tillbyggnationrenovering, köksrenovering, badrumsrenovering, försäkringsärenden med mycket mera.

Vi utför arbeten till dig som företag, privatperson, bostadsrättsförening. Normalt gör vi jobb främst i Västerås, Sala, Enköping, Uppsala, Heby, Avesta med omnejd. Men bor du på annan ort, tveka inte att höra av er så hittar vi på en lösning. Vi hjälper dig med ditt byggprojekt!

Du som kund kan känna dig säker på att vi tar ansvar för hela byggprocessen. Från planeringsstadie till besiktning när projektet är klart. Ta gärna kontakt med oss och berätta om er idé så återkommer vi med en fri offert eller varför inte ringa direkt till någon av våra projektledare. 

Kontaktuppgifter har du här intill eller genom att klicka på knappen nedanför.

Några av våra senaste projekt

Ett urval av våra senaste byggprojekt i och runt Västerås.

 

Tvättstuga i Västerås som blev klar 2021.

Tvättstuga, Västerås

Nyrenoverad tvättstuga som blev kvar i år. Det blev supersnyggt och kunden är riktigt nöjd!

Nybyggnation 2021 av HW-Bygg AB

Nybyggnation, Västerås

Nybyggnation av hus i närheten av Västerås, med riktigt snyggt brutet tak och fina detaljer. Stod klart början av 2021. 

Vattenskadad badrumsrenovering i Västerås 2021.

Badrumsrenovering, Västerås

Kund som fått vattenskadad. Vi hjälpte till med allt från rivning till färdigt badrum/tvättstuga.

Tveka inte att kontakta oss idag!

Din upplevelse av oss som snickare och hantverkare värdesätter vi otroligt högt och sätter alltid dig som kund i främsta rum. Vi lyssnar alltid på dina önskemål och behov. Vi vill alltid jobba långsiktigt med våra kunder och ha en bra relation. 

Har du någon fundering så tveka inte att ta kontakt med oss. Det kan gälla stort som litet. Vi pratar med varandra och stämmer eventuellt möte om det behövs. 

Ta kontakt med oss antingen via e-post, info@hw-bygg.se, eller på telefon 070-517 93 69 eller 070-491 88 59 och berätta hur dina tankar går och hur vi kan hjälpa dig med ditt drömprojekt.

Uffe och Mackan på HW-Bygg AB