Rörmokare

VVS och rörmokare i Sala, Västerås, Enköping, Avesta med omnejd

Din professionella rörmokare

Våra tjänster vänder sig till både privatpersoner, företag och den offentliga sektorn. Vi tar oss an allt från små snabba servicejobb till större totalentreprenader.

Anlitar du oss kan du vara säker på att arbetet blir gjort med fackmannamässiga kvalitet. Vi lovar dig problemfria reparationer och installationer som gör att du kan känna dig trygg.

HW-Bygg & VVS Service är ett auktoriserad VVS företag.
Badrum som HW-Bygg renoverat.
Badrumsrenovering exklusivt 2021

Kompletta och säkra VVS-tjänster för dig

Våra professionella och säkra VVS-tjänster säkerställer att ditt företag och hem förblir säkert och bekvämt året runt.

Vi hjälper dig med allt inom rörmokeri och VVS.

Reparation & Service

Vi reparerar och ger service för allt inom rörmokeri och VVS. Allt från mindre detaljer som packningsbyten till stora totalrenoveringar av fastigheter och lokaler. Privatperson, företag, BRF eller annan organisation spelar ingen roll. Vi hjälper dig!

Badrumsrenovering med HW-Bygg AB's rörmokare.

Renovering

Vi hjälper dig att renovera badrummet, som är ett av dom viktigaste utrymmen i din fastighet för dels din egen trivsel men även bostadsvärdet. Vi hjälper dig från start till färdig lösning.

Rådgivning och försäkringsjobb

Vi kan ge dig rådgivning och hjälper till vid försäkringsärenden som vattenskador, brandskador och liknande. Misstänker du att du har en vattenskada så kontakta oss så berättar vi mer om hur vi jobbar med försäkringsbolagen.

Har du stopp i avloppet, eller om det är på gång. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Avloppsrensning

Har du fått stopp i avloppet och behöver avloppsrensning? Inga problem, vi hjälper dig. Allt från stopp i avlopp, diskho, golvbrunn, toalett eller liknande. Ring oss så hjälper vi dig att rensa avloppet.

HW-Bygg & VVS Service hjälper dig med varmvattenberedare och värmepumpar.

Värmepumpar och varmvattenberedare

Vi genomför installation, reparation och montering av värmepumpar och varmvattenberedare eller annan uppvärmningslösning. Vi utför även service av de vanligaste förekommande fabrikaten av värmepumpar, varmvattenberedare och liknande.

HW-Bygg & VVS Service hjälper dig bland annat med vattenfilter.

Filterinstallationer

Behöver du hjälp att installera vattenfilter för att rena ditt inkommande vatten så hjälper vi till med detta. Vi använder endast kvalitétsvattenfilter så du kan känna dig trygg med att kvalitéten på ditt vatten håller bästa kvalitét. Vi hjälper även till med vattenanalyser och poolfilter.

HW-Bygg AB har certifierade VVS-montörer

Branschregler Säker Vatteninstallation är ett regelverk som är framtaget av branschens aktörer för att minska risken för vattenskador, legionellaspridning, brännskador och förgiftning. Reglerna ställer krav på både installatörer och produkter. I systemet ingår auktorisation av VVS-företag och utbildning av VVS-montörer, arbetsledare med flera. Målet är att ge en ökad säkerhet och trygghet för kunden.

Vi är certifierade och utför alla olika typer av VVS-tjänster enligt den standard som branschen och försäkringsbolag kräver.

HW-Bygg AB är ett auktoriserat VVS-företag

Kontakta oss så hjälper vi dig

Din rörmokare i Sala, Västerås, Enköping, Avesta, Uppsala, Heby med omnejd.

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina VVS-problem. Ring för snabb service eller via mail så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

HW-Bygg & VVS Service är ett auktoriserad VVS företag.
Projektledare Uffe på HW-Bygg AB - Din snickare
Projektledare Mackan på HW-Bygg AB - Din snickare