Det trygga valet inom köksrenovering

Vi på HW-Bygg erbjuder professionell och utbildade hantverkare med köksrenoveringar och byggprojekt i Sala, Enköping, Avesta, Västerås med omnejd. När du anlitar oss för att renovera erat kök kan du vara säker på att du får en hantverkare som lyssnar på dig och dina önskemål och ger allt för att du ska bli 100% nöjd med erat nya kök. Vi samarbetar endast med noga utvalda samarbetspartners som vi litar på och har arbetat länge med. Dessutom erbjuder vi attraktiva priser och ger alltid garanti på våra jobb.

Kontakta gärna oss och berätta om eran köksrenovering så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser. Vi kan hjälpa till med allt från planering till inköp, rivning, bygg, montering, el och VVS dragningar, installationer av vitvarar och allt annat som kan behövas för ditt nya kök.

Snyggt nytt kök av HW-Bygg AB

Några tidigare köksrenoveringar

Några av våra senast projekt där vi renoverat kök.

Snyggt kök nymonterat 2020 av HW-Bygg.

NYMONTERAT KÖK, SALA 2020

Snyggt nymonterat kök. Vi skötte all kontakt med elektriker och rörmokare.

Byte av bänkskiva och stänkskydd av HW-Bygg.

BYTE AV BÄNSKIVA OCH STÄNKSKYDD

Kunden behövde ny bänkskiva och stänkskydd vilket vi såklart hjälpte till med. Inget är för litet. 

Nymonterat kök 2020 - Din snickare Sala

KÖKSRENOVERING, SALA 2020

Nyinstallerat kök hos kund. Blev riktigt rent och fräscht. 

Varför ska du välja oss till eran köksrenovering?

Nytt snyggt kök i Sala.

För många är köket hemmets hjärta där vi samlas för att äta och samtala med varandra. Köket måste både kännas personligt och vara smart och praktiskt. Vi på HW-Bygg hjälper er mer än gärna med er köksrenovering oberoende av hur stora förändringarna ni vill göra är. Med många års erfarenhet av köksrenoveringar kan vi garantera att arbetet utförs fackmannamässigt efter senaste svenska riktlinjer och standarder.

När ni kontaktar HW-bygg för att antingen göra en komplett köksrenovering, eller kanske bara byta köksluckor eller bänkskiva börjar vi alltid med ett inledande möte. Där får ni berätta era önskemål och krav på vad ni önskar få utfört. Ni får även träffa våra specialiserade projektledare som gärna hjälper er i planeringen om hur arbetet ska utföras.

Vi samarbetar endast med samarbetspartners med rätt behörigheter och kunskaper vad gäller elinstallationer och VVS, och som vi litar på.

Vi erbjuder dig:

  • En kontaktperson som är tillgänglig under hela köksrenoveringen.
  • Tips och råd om smarta lösningar.
  • Ser till så vatten och VVS blir korrekt draget enligt senaste branschbestämmelser.
  • En väl utförd köksrenovering till ett bra pris.

Vi lämnar gärna en fri offert på vad eran köksrenovering kommer gå på. Tveka inte att kontakta oss idag!

Tänk på att du som privatkund kan nyttja ROT

Du som privatkund kan utnyttja ROT-avdraget vid köksrenoveringar och andra byggprojtekt (förkortningen står för renovering, om- och tillbyggnad). Vi hjälper dig såklart och drar allt direkt på fakturan. 

Kvalitét och miljö

Kvalitét och miljö är något som ligger högt på dagordningen i våran verksamhet. Våran miljöpolicy gör att vi i första hand väljer material som tillverkats så miljövänligt som möjligt. Vi ser alltid till att inköp och transporter samordnas och utförs så effektivt som möjligt för att minimera miljöpåverkan.

Vi erbjuder alltid hög kvalitét på alla våra tjänster i kombination med bra priser vilket gör att vi ofta får återkommande kunder. Tveka inte att kontakta oss när det gäller er köksrenovering eller annat byggprojekt.

Vi utför normalt köksrenoveringar och andra byggprojekt i Västerås, Enköping, Sala, Avesta, Heby med omnejd. Men kontakta oss även om du bor på annan ort så kan vi se hur vi kan hjälpa just dig!

Välkommen som kund!