HW-Byggs tjänster

Vi på HW-Bygg AB hjälper dig med allt inom bygg! Nedan finner du dom vanligaste, men tveka inte om du har någon fundering på något annat inom bygg du behöver hjälp med.

Hus i Sala som är nybyggt i lösvirke 2021 av HW-Bygg AB.

Nybyggnation

Vill ni bygga nytt hus eller någon annan nybyggnation? Våra erfarna snickare samt samarbetspartners ser till så ni kan vara trygga i erat byggprojekt. Kontakta oss med er idé så hjälper vi er vidare hela vägen fram till mål.

Exempel på nybyggnation: Hus, Garage, Carport, Växthus, Orangeri, Lekstuga, Attefallshus, Fritidshus, Förråd m.m.

» Fortsätt läsa

Utbyggnad på villa i Sala 2020 av HW-Bygg.

Till- och ombyggnation

Behöver ni bygga ut huset på bredden eller kanske en övervåning? En ny entré eller ett uterum? Vi hjälper er mer än gärna med allt från planering och bygglovshandlingar / ritningar.

Exempel på till- och ombyggnationer: Ny övervåning, entré, uterum, utbyggnad av befintligt hus, renovering av rum, fasadpanel, byta ytterdörr, flytta väggar.

» Fortsätt läsa

Snyggt nytt kök av HW-Bygg AB

Köksrenovering

Börjar köksluckorna ramla ner och bänkskivan ser sliten ut? Vi kan hjälpa er från planering av bästa ytorna till färdigt kök. Tillsammans med våra samarbetspartners så hjälper vi er med att riva bort det gamla och montera in det nya.

» Fortsätt läsa

Badrum som HW-Bygg renoverat.

Badrumsrenovering

Renovering av badrum eller tvättstuga innebär mycket regler och krav för att det ska vara godkänt. Vilket inte alltid är att rekommendera att ge sig på själv. Våra snickare och partners har all utbildning och erfarenhet som krävs för att du ska vara trygg med ditt våtutrymme.

» Fortsätt läsa

Altan med inbyggd jacuzzi i Sala.

Altan / Pergola / Terass

Är det dags att förbereda utesäsongen? Vi hjälper dig med att bygga dina drömmar som till exempel ny altan, pergola, utekök till pizzagrillen, en härlig veranda, kanske ett utespa eller ett stort, härligt pooldeck. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig bygga den.

» Fortsätt läsa

Pågående takläggning på nytt hus

Takläggning

Att rikta upp och lägga nytt tak är sällan ett litet projekt. Men vi har erfarenheten så att ni inte behöver lägga en hel semester och lika mycket till på att göra det själva.
Väntar ni tillökning i familjen och skulle behöva inreda den tomma vinden som ni har för att få några extra rum, kanske höja upp taket rent av? Hör av er till oss så hjälper vi er att planera och genomföra era takprojekt.

» Fortsätt läsa

Nybyggnation 2021 av HW-Bygg AB

Totalentreprenad

Vad det än handlar om inom byggnadskonstruktion så är vi med dig från planeringsstadiet till färdigt projekt så att du som kund kan känna dig trygg och nöjd efter genomfört arbete. Vi arbetar med både privatpersoner och företag och har den erfarenhet som behövs för ett lyckat byggprojekt när det gäller såväl nybyggnation som renoveringar.

Välkommen att kontakta oss för dina byggprojekt. Vi hjälper dig mer än gärna!

På och tillbyggnad av prästgård med fina detaljer.

Fönsterbyte

Ett fönsterbyte kan vara ett stort och mäktigt projekt  att göra själv och det är viktigt att det blir noga gjort. Våra snickare har många års erfarenhet av att byta fönster.

Behöver du hjälp och rådgivning med vilka fönster du ska byta till så hjälper vi gärna till.

» Läs mer om fönsterbyten