Låt oss bygga din altan, uterum, terrass eller inglasning

En välbyggd altan förhöjer livskvalitén och är ett bra sätt att utnyttja sin tomt. HW-Bygg hjälper dig att förverkliga dina drömmar om eran altan. Våra snickare har kunskapen och brinner för att förverkliga eran uteplats så att den ska bli som ni vill ha den.

Det finns många fördelar med att ha en platsbyggd altan som passar era behov och förhöjer värdet på era liv samt på eran bostad. HW-Bygg är företaget för dig som vill bygga en altan i Sala, Västerås, Enköping, Avesta med omnejd. Vi garanterar att vi bygger en altan som förgyller de varma sommarkvällarna. Våra snickare kan även hjälpa dig att bygga ut din befintliga uteplats, renovera eller bygga upp din drömaltan.

HW-Bygg älskar att bygga altaner, uterum, terrasser, soldäck, pooldäck, pergolas och allt vad det kan heta. Kärt barn har många namn. Vi hjälper dig gärna från tanke, till en idé till färdig konstruktion. Behövs det bygglov hjälper vi såklart gärna till med det också.

Tveka inte att kontakta oss så vi får äran att hjälpa er så att just eran drömuteplats blir till verklighet.

Några av våra senaste projekt

Ett utkast av tidigare uteplatser som vi byggt åt kunder.

INGLASAD ALTAN I SALA

Sommaren 2020 byggde vi denna härliga inglasning och altan som förlänger utesäsongen med ett par månader.

Altan med inbyggd jacuzzi i Sala.

ALTAN MED INBYGGD JACUZZI I SALA

För några år sedan byggde vi en altan. Nu ville dom bygga ut den och bygga in en jacuzzi i den vilket blev kanonbra. 

ALTAN MED PERGOLA I SALA

En stor härlig altan, med en pergola på den. Enkelt, men ändå superhärligt projekt. Vi blev riktigt nöjda. 

Därför ska du välja oss vid nästa altanbygge!

Bästa kvalité
Kvalitén lägger vi stor vikt på vid våra byggprojekt och hjälper dig att välja rätt material och rätt byggkonstruktioner. Vi följer alltid senaste riktlinjer och standarder som finns i Sverige, när vi genomför bygg- och renoveringsprojekt. Med oss som hantverkare kan du alltid känna dig trygg i att våra ger sitt yttersta när vi utför ett uppdrag för dig.

Vi hjälper dig utnyttja ytan till max
Utformningen brukar i regel kunna vara luriga att komma fram till hur just era altan, uteplats, inglasning eller soldäck ska se ut. Dina krav och önskemål är viktiga för oss och det är viktigt för oss och något vi vill veta innan vi påbörjar ett byggprojekt hemma hos dig. Ha gärna med en egen idé eller skiss när vi träffar oss vid ett första möte där vi tillsammans kommer fram till hur vi utför bästa resultat av eran dröm och vision.

Vi hjälper dig från början till mål!
Tveka inte att kontakta oss, även i början av er planering. Vi svarar alltid på dina funderingar och finns tillgänliga för att bolla idéer tillsammans med dig. Vi tar vara av våra många år i branschen för att ge dig bästa möjliga resultat.
Vi hjälper gärna till med hur hela projektet går till väga – från att söka bygglov till underarbete till slutfinish.

Våra snickare arbetar alltid noggrant, metodiskt och effektivt när vi utför byggprojekt. Vi följer alltid konstens alla regler. Materialet vi jobbar med är alltid anpassat utefter behov och kvalitet.

Vi bygger alla olika typer av uteplatser man kan tänka sig: altaner, soldäck, terrasser, pergolas, pooldäck, inglasningar och allt vad det kan tänkas heta. Tveka inte att kontakta oss mer era idéer. 

Med oss är du i trygga händer och vi hjälper er förverkliga eran drömuteplats!

Vi hjälper dig såklart med ROT-avdraget

Vi ser till att ROT-avdraget dras direkt på fakturan och hjälper er såklart med era funderingar hur det fungerar och vad som ROT-avdraget är giltigt för och inte. 

Kontakta oss idag så hjälper vid dig från idé till färdig uteplats

Vill du ha mer information om vad det innebär att bygga altan? Är du nyfiken på oss, våra tjänster och vad vi kan hjälpa dig med? Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-post. Vi ser det som en arbetsförmån att få hjälpa dig att bygga eran altan, uteplats eller inglasning.

Vi bygger normalt uteplatser i Sala, Västerås, Avesta, Uppsala, Enköping med omnejd. Men tveka inte att kontakta oss om du bor på annan ord så kan vi säkert hjälpa er på något sätt. 

Kontakta oss så kan vi prata om veranda, altan eller uteplats hos dig. Vi ser fram emot att hjälpa er!