Renovering, till- och ombyggnad – Våra snickare hjälper er med ert projekt!

Som ett heltäckande byggföretag hjälper vi er med hela processen, från er idé till färdigt resultat inom tillbyggnad, ombyggnad och renovering.

Renovering, om- och tillbyggnad
Anlita oss när du behöver hjälp med att byta fönster eller huspanel, byta dörr, tilläggsisolera, bygga garage eller bygga på en till våning på ert hus. Inomhus hjälper vi er med allt från montering och installation av garderobs- och förvaringslösningar, renovering av badrum, byggnation av väggar och golvläggning, till hela lägenhetsrenoveringar.

Vi utför byggprojekt i Sala, Västerås, Enköping, Uppsala, Heby med omnejd. Men tveka inte att höra av er om ni bor på annan ort. Vi hittar på en lösning. 

Vi gör allt från små projekt som byte av dörrfoder till stora projekt som tillbyggnad av en eller varför inte två våningar på ditt befintliga hus. Utmana oss gärna!

Påbyggnad och renovering av hus i Sala 2020

Några av våra tidigare renoveringar

Ett par hus vi har fått bygga ut eller renoverat.

På och tillbyggnad av prästgård med fina detaljer.

RENOVERING AV PRÄSTGÅRD

En gammal fin prästgård behövde en rejäl renovering och utbyggnad. Blev riktigt fint med mycket fina detaljer. 

Utbyggnad på villa i Sala 2020 av HW-Bygg.

UTBYGGNAD PÅ VILLA I SALA

Kund ville ha hjälp med utbyggnaden på sin villa. Vi byggde upp stommen utvändigt och kunden ville göra klart det invändiga. Blev superfint.

Renovering av K-märkt grind.

RENOVERING AV K-MÄRKT GRIND

Vi utför även mindre grejer som i detta fall renovering av dessa fina K-märkta grindar. Vi uppskattar stora och små projekt. 

Varför ska du välja oss för om- och tillbyggnad?

Tillbyggnad på hus - HW-Bygg

Vi utför stora som små tillbyggnader och ombyggnader/renoveringar. Behöver du en våning till på huset så fixar vi detta. Eller kanske bara behöver byta ytterdörren. Vi uppskattar smått som stort. Och även utmanande projekt. Målet är alltid att du som kund ska vara 100% nöjd när vi lämnar dig. 

Så tveka inte att kontakta oss med ditt önskemål. Vi lyssnar och kommer med en bra och prisvärd lösning. 

Exempel på till- och ombyggnationer vi utför:

  • Tillbyggnad av övervåning
  • Byte av huspanel
  • Farstukvistar
  • Byte av fönster och foder

Samt mycket mer. Kontakta gärna oss om din idé.

Vi hjälper dig med ROT-avdraget

Som privatkund kan du utnyttja ROT-avdraget, som gäller vid renoveringsarbeten. Vi drar alltid ROT-avdraget direkt på fakturan.

Vi hjälper er med eran tillbyggnad eller ombyggnad

Vi är ett väletablerat byggföretag i Sala, Västerås och Enköping som är specialiserat på till- och ombyggnationer så som terasser, utbyggnad av hus, inglasningar, badrum, köksrenveringar m.m.. Eller du kanske bara har kört fast i en befintlig renovering och behöver hjälp att slutföra det. Vi sätter alltid kundens bästa i fokus och kvalitetssäkrar alltid alla arbeten vi utför.

Våra snickare har de behörigheter och certifikat som krävs och vi är även ansvarsförsäkrade om olyckan skulle vara framme. 

Så tveka inte att kontakta oss idag så hjälper vi dig. 

Uffe bygger altan i Sala för HW-Bygg