Takläggare Västerås

Professionella takläggare i Västerås för reparation, underhåll och nyläggning av tak

HW-Bygg AB är en takläggare i Västerås som erbjuder dig en komplett takläggningstjänst som inkluderar takläggning / takrenovering, takfönster, samt utbyggnader av tak. Våra egna snickare samt handplockade samarbetspartners garanterar ett jobb av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Hus i Sala som är nybyggt i lösvirke 2021 av HW-Bygg AB.

Takrenovering

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert för ditt tak. Vi hjälper dig hela vägen och skräddarsyr alltid våra lösningar för dig. 

Material efter ditt önskemål

Vi arbetar med dom bästa och mest hållbara leverantörerna av takmaterial som finns idag, så att ditt tak ska hålla i många år till. 

Montering solceller

Vi monterar solceller i Västerås åt dig som företag eller privatperson. Vi har totalentreprenadslösningar för dig och dina behov. 

Letar du efter en pålitlig takläggare i Västerås med omnejd?

Då har hittat rätt! Vårt team av erfarna takläggare tar hand om hela processen åt dig, från att riva bort det gamla taket till att byta ut eventuellt skadat material och lägga det nya taket på plats. Vi arbetar enbart med produkter som håller högsta kvalitet för att säkerställa att ditt tak blir starkt och hållbart i många år framöver.

Vi utför takläggning i Västerås, Sala, Enköping, Uppsala, Heby, Avesta med omnejd, men vi hjälper även kunder från andra orter. Så oavsett var du bor, tveka inte att kontakta oss för att få hjälp med ditt takläggningsprojekt.

Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig med din takläggning.

Pågående takläggning på nytt hus

Utnyttja möjligheten till ROT-avdrag

Kom ihåg att nyttja möjligheten till ROT-avdrag på upp till 50 000 kr i skattereduktion för arbetet när vi hjälper dig med din takläggning i Västerås. Vi hjälper till med avdraget direkt på fakturan. Läs mer på Skatteverket.se.

Hur vet jag när det är dags att byta tak?

Att byta tak är en viktig investering som kan öka livslängden och höja värdet på ditt hus. Tak kan hålla i många år, men när bör man överväga att byta eller reparera taket?

Det kan vara dags att byta tak om takpannor saknas eller är trasiga, om taket är ojämnt eller buckligt, om det finns färgförändringar i undertaket, mögel på vinden eller på råsponten, eller om takpannor vittrar sönder. Torrsprickor i papptak eller tillväxt av mossa är också tecken på problem. Oavsett taktyp bör det åtgärdsas direkt om det finns lukt av mögel, fukt eller vattenläckage, vilket kan kräva att både innertak och yttertak byts.

Om du är osäker på om det är dags att byta tak, erbjuder vi en kostnadsfri takinspektion för att hjälpa dig att fatta rätt beslut.

Vilket material önskar du lägga på taket?

När det gäller val av material till yttertaket är kostnad, husets karaktär, arkitektur och hållbarhet alla viktiga faktorer att tänka på. Tegelpannor är det klassiska materialet som är mycket hållbart och populärt, men det finns också andra alternativ såsom papptak som är kostnadseffektivt, shingeltak med många färg- och mönsteralternativ, plåttak som passar till tak med stora ytor, samt betongpannor som är lätta, hållbara och kommer i fina färger.

Som takläggare i Västerås arbetar vi med olika takmaterial för att skapa tak som håller i många år.

Gammalt tak som ska bytas av HW-Bygg
Nytt plåttak på lada

Vi utför allt inom tak- och snickeriarbeten i Västerås

Upptäckt våra andra tjänster vi utför i Västerås med omnejd. Vi gör allt från tak, badrum, altaner, uteplatser, nyproduktion, köksrenoveringar o.s.v. Läs mer om våra tjänster genom att klicka här.

Montering Solceller Västerås

Vi monterar även solceller i Västerås

Solceller Västerås

Satsa på solen och minska din elkostnad med solceller! Vi erbjuder professionell installation av solceller i Västerås och hjälper dig att välja den bästa lösningen för dina behov.

Våra handplockade samarbetspartners garanterar högkvalitativa material kan du vara säker på att få en pålitlig och kostnadseffektiv energikälla för ditt hem eller företag.