Tävla med HW-Bygg & VVS Service och Renton Vattenrening i samband med Salamässan 2024

Tävla om en vattenavhärdare och vattenanalyser

Nu har du möjligheten att vara med och tävla om en vattenavhärdare för värde över 15 000 kr och vattenanalyser för värde 1 999 kr. 

Tävlingsregler

Gilla HW-Bygg & VVS Service på Facebook eller Instagram samt gilla Renton Vattenrening på Facebook. Dela även tävlingsinlägget. 

Dragning sker lördag den 31/8 kl 14.00 på Salamässan i HW-Bygg & VVS Service och Rentons monter.

Detta ingår i priset

I första priset ingår en Avhärdare KA-20 (värde 9990 kr) inklusive montering med en radio på 7 mil från Sala på befintlig anläggning. Eventuellt ombyggnation av utrymme ingår ej.

Andra till femte pris är en vattenanalys (värde 1999 kr) av ditt vatten. 

HW-Bygg & VVS Service AB logotyp
Renton Vattenrening
Glad glad snickare dricker mycket vatten.
Dela ett rent glas vatten med hjälp av HW-Bygg och Renton Vattenrening.

Upptäck våra övriga tjänster vi erbjuder dig

Våra professionella tjänster säkerställer att du som privatperson eller företagare kan känna dig trygg med ditt projekt.

Vi hjälper dig med allt inom rörmokeri och VVS.

VVS-Tjänster

Vi reparerar och ger service för allt inom rörmokeri och VVS. Allt från mindre detaljer som packningsbyten till stora totalrenoveringar av fastigheter och lokaler. Privatperson, företag, BRF eller annan organisation spelar ingen roll. Vi hjälper dig!

Takläggare i Sala, Västerås, Avesta, Enköping med omnejd.

Nybyggnation / ombyggnation

Vill du bygga nytt eller bygga ut så hjälper vi dig med allt från bygglov till färdig byggnation. Kontakta oss för fri konsultation och offert. Med oss är ni trygga med er ny- och ombyggnation. 

Badrum som HW-Bygg renoverat.

Badrumsrenovering

Vi hjälper dig med din badrumsrenovering. Vi har utbildningarna och certifikaten som krävs för att utföra en säker och korrekt badrumsrenovering. 

Har du stopp i avloppet, eller om det är på gång. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Bygga av altan och uteplats

Är det dags att förbereda utesäsongen? Vi hjälper dig med att bygga dina drömmar som till exempel ny altan, pergola, utekök till pizzagrillen, en härlig veranda, kanske ett utespa eller ett stort, härligt pooldeck.

Pågående takläggning på nytt hus

Takomläggning

Att rikta upp och lägga nytt tak är sällan ett litet projekt. Men vi har erfarenheten så att ni inte behöver lägga en hel semester och lika mycket till på att göra det själva.

HW-Bygg & VVS Service hjälper dig bland annat med vattenfilter.

Filterinstallationer

Behöver du hjälp att installera vattenfilter för att rena ditt inkommande vatten så hjälper vi till med detta. Vi använder endast kvalitétsvattenfilter så du kan känna dig trygg med att kvalitéten på ditt vatten håller bästa kvalitét. Vi hjälper även till med vattenanalyser och poolfilter.

Här var ett urvalt av våra tjänster. Upptäckt alla våra tjänster under Våra Tjänster i menyn.

Kontakta oss så hjälper vi dig

Kontakta oss så hjälper vi dig med dina bygg och VVS utmaningar. Ring för snabb service eller via mail så återkommer vi till dig så snart vi har möjlighet.

HW-Bygg & VVS Service är ett auktoriserad VVS företag.
Projektledare Uffe på HW-Bygg AB - Din snickare
Projektledare Mackan på HW-Bygg AB - Din snickare